scamp's op borsbeekse wijze

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kuis de scampi's en haal zeker het darmkanaal eruit.
  • 2 snij 4 teentjes look fijn en doe ze in een doos die je kan afsluiten samen met wat olijfolie en de gekuisten scampi's.
  • 3 snij de rode paprika in grove stukken en stoof deze aan in een potjes samen met 1ui.
  • 4 voeg het water en de bouillon toe en laat 10min. pruttelen op een zacht vuurtje.
  • 5 mix de saus en kruid naar smaak af met pezo.
  • 6 bak de scampi's doe er op het laatste nog een fijn gesneden ui bij en 4 teentjes look.
  • 7 kook de rijst beetgaar.
  • 8 bordschikking:
  • 9 leg de rijst op een hoopje met daarover de scampi's 1
  • 0 doe de saus in apparte potjes op doe deze over de scampi's of ernaast.1
  • 1 leg er een mooi bosje tuinkers bij.1
  • 2 tip: dit gerechtje kan ook als voorgerecht met een stukje frans brood.1
  • 3 smakkelijk

scamp's op borsbeekse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept