Gemarineerde visbrochette

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een marinade door de olie, azijn, citroensap, honing, salie en de gember goed te mengen.
  • 2 Snij de vis in blokjes van 4 bij 4 cm.
  • 3 Spies de blokjes vis op de rozemarijntakjes en leg ze 30 à 45 minuten in de marinade, draai ze regelmatig om.
  • 4 Haal ze uit de marinade en rooster ze op de BBQ.
  • 5 Zet de schaal met de rest van de marinade even op de BBQ, totdat deze lauw is, breng op smaak met zevenkruidenpeper.
  • 6 Dresseer de spiesjes op borden, nappeer met de marinade en serveer met gemengde salade en partjes tomaat, en vers stokbrood.

Gemarineerde visbrochette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visbrochette met wilde rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
20 - 30 min -
Bekijk recept
Visbrochette
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept