Zoek
Gemarineerde visbrochette
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
stukjes vaste vis, zalm, lotte, kabeljauw...
4 dikke rozemarijntakjes, als spiesje
3 el olijfolie
3 el rode wijnazijn
1/2 citroen, sap
1 el honing
4 blaadjes salie, fijngesnipperd
2 kl geraspte gember
zevenkruidenpeper
Bereiding
1
Maak een marinade door de olie, azijn, citroensap, honing, salie en de gember goed te mengen.
2
Snij de vis in blokjes van 4 bij 4 cm.
3
Spies de blokjes vis op de rozemarijntakjes en leg ze 30 à 45 minuten in de marinade, draai ze regelmatig om.
4
Haal ze uit de marinade en rooster ze op de BBQ.
5
Zet de schaal met de rest van de marinade even op de BBQ, totdat deze lauw is, breng op smaak met zevenkruidenpeper.
6
Dresseer de spiesjes op borden, nappeer met de marinade en serveer met gemengde salade en partjes tomaat, en vers stokbrood.
Gemarineerde visbrochette is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Visbrochette met wilde rijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
20 - 30 min -
Bekijk recept
Visbrochette
0 min
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept