Gegrilde zalm met wokgroentjes en tomatensaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en maak al de groenten schoon en snijd in hele fijne reepjes. Bak ze in de wok met olijfolie knapperig. Gril de zalm in wat olijfolie in de grillpan en kruid met peper en zout. Tomatensaus: Snipper de ui en de knoflook en laat fruiten in wat olijfolie. Doe er de gepelde tomaten, de ketchup en het blikje tomatenpuree bij en laat wat sudderen. Kruid met peper, zout en basilicum naar smaak en mix de saus. Dien op met aardappelpuree. Eet smakelijk.

Gegrilde zalm met wokgroentjes en tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept