5 -?Breng de gevogeltebouillon aan de kook in een kookpan. Kook er de aspergestukjes gedurende 5 minuten in en haal ze uit de pan.
6 - Doe er de sint-jakobsnoten in, laat afgedekt weer koken en zet het vuur af. Laat nog 5 minuten rusten en haal ze dan uit de pan.
7 - Zet de aspergestukjes en de sint-jakobsnoten op een frisse plaats. Laat de bouillon tot de helft inkoken.
8 - Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een braadpan. Bak de scampis aan elke kant gedurende 2 minuten. Kruid met peper en zout.
9 - Besprenkel ze met de cognac en schep ze uit de pan. Zet de scampis koel weg. 1
0 - Giet de ingekookte bouillon in de pan, voeg er de kreeftensoep bij en laat al roerend 3 minuten verder koken. Kruid met peper, een weinig zout, paprikapoeder en enkele druppels tabasco. Zet op een frisse plaats.1
1 - Doe op het moment suprème de room bij de kreeftensaus en breng weer aan de kook. Doe er de scampis, de sint-jakobsnoten en de aspergestukjes bij en laat afgedekt zachtjes verwarmen (niet koken, anders worden de zeevruchten taai). 1
2 - Werk af met de fijngesnipperde peterselie. Dien op in eenpersoonspannetjes en geef er brood bij.
Zeevruchtenpannetje met asperges is een recept van Solo Open Kitchen