Zoek
Garnaalkroketten
9
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr boter
110 gr patisserie bloem
50 gr zelfrijzende bloem
1/2 l melk
75 gr gruyere kaas
150 gr gepelde garnalen
3 st eieren
Bereiding
1
Maak een dikke roux van de boter, bloem, melk, kruiden en eiderdooiers
2
Laat de saus na het toevoegen van de eierdooiers opnieuw koken
3
Roer de garnalen onder de saus en laat de kaas in de saus smelten
4
Laat een nacht afkoelen
5
Insmeren met eiwit en paneermeel
6
Tip : probeer een bouillon te maken van afgekookte garnalen om een betere 'vissmaak" te krijgen.
Garnaalkroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm- en garnaalkroketten
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm- en garnaalkroketten
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept