Garnaalkroketten

9
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een dikke roux van de boter, bloem, melk, kruiden en eiderdooiers
  • 2 Laat de saus na het toevoegen van de eierdooiers opnieuw koken
  • 3 Roer de garnalen onder de saus en laat de kaas in de saus smelten
  • 4 Laat een nacht afkoelen
  • 5 Insmeren met eiwit en paneermeel
  • 6 Tip : probeer een bouillon te maken van afgekookte garnalen om een betere 'vissmaak" te krijgen.

Garnaalkroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept