Zoek
vlaamse ragout
6
120 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 stuks rapen
6 stuks ajuin(groot)
2 kgr aardappelen
4 teentje look
1,5 kgr lamsavarin
750 gram lams lage rib
4 takje laurier
2 takje thym
2 theelepel bonenkruid
Bereiding
1
- lamsavarinen lamsribben afbakken
2
- ajuin tot bruin afstoven en samen in grote kookpot brengen
3
-aardappelen en rapen geneden in grove stukken toevoegen-
4
-alles onder water zetten en tot kookpunt brengen-
5
-look , bonenkruid, laurier en thym toevoegen(naar smaak mits regelmatig proeven)
6
-laten sudderen tot het vlees los komt
7
-binden naar smaak met maizena expres
8
Warm opdienen
9
Smakelijk
vlaamse ragout is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broccolirijst met kipragout
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept