Zoek
Ovenschotel met escargots en kruiden
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bokaal escargots (24 stuks)
15 g Solo Vloeibaar
2 dl light room
1 sjalot
1 eetlepel tomatenpuree
1 dl witte wijn
1 eetlepel pijnboompitten
50 g ontpitte zwarte olijven
peper en zout
gehakte peterselie
Bereiding
1
Hak de sjalot fijn en bak die in de Solo Vloeibaar.
2
Voeg de tomatenpuree toe, laat even bakken en blus met de witte wijn.
3
Laat alles inkoken en voeg de light room toe.
4
Voeg de escargots, de pijnboompitten en de zwarte olijven toe.
5
Laat enkele minuten sudderen tot de gewenste dikte.
6
Kruid met peper en zout en versier met peterselie.
Ovenschotel met escargots en kruiden is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept