Zoek
Champagnesaus
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2dl champagne of schuimwijn (droog)
1 sjalotje
2el witte wijnazijn
1 laurierblad
1 mespunt tijm
3dl slagroom
15gr boter
Bereiding
1
- Pel en snipper het sjalotje.
2
- Breng de champagne, azijn, sjalotje, laurier en tijm aan de kook.
3
- Kook het in tot de helft en zeef het.
4
- Voeg de room toe aan het ingekookte vocht en laat het nog iets inkoken.
5
- Voeg de boter en nog een extra scheutje champagne toe en mix de saus schuimig met de staafmixer.
Champagnesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os met champagnesaus
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesaus
10-20 min -
Bekijk recept
Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os met champagnesaus
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesaus
10-20 min -
Bekijk recept