Snoekbaars met pompoenpuree

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de pompoen schoon en snijd hem grof.
  • 2 Schil de aarappelen en snijd ze grof.
  • 3 Kook alles gedurende ongeveer 25 minuten gaar in licht gezouten water, giet af en laat even droog stomen.
  • 4 Stamp zeer fijn, wrijf het door een zeef, voeg de room toe en kruid met pezo, meng goed.
  • 5 Kruid de snoekbaars met zout en bak hem in 2 eetlepels solo, eerst op de velkant +/- 6 minuten, draai om en bak nogmaals +/- 1minuut.
  • 6 Haal de vis uit de pan en houd warm.
  • 7 Doe de rest van de solo in de pan, pluk de blaadjes salie van de takjes en bak deze ongeveer 1 minuut.
  • 8 Verdeel de pompoenpuree over warme borden, leg in het midden de snoekbaarsfilet en strooi de blaadjes salie over de vis.
  • 9 U kunt de snoekbaars ook vervangen door schelvis.

Snoekbaars met pompoenpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept