Pladijs in papillot

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°.
  • 2 Was de citroen en snijd er met een dunschiller de gele schil af, niet het wit onder schil. Hak de schil in fijne stukjes. Was de courgettes en snijd in dunne schijfjes.
  • 3 Boter 4 grote stukken aluminiumfolie goed in met solo vloeibaar.
  • 4 Leg de schijfjes courgette elkaar overlappend op de folie.
  • 5 Kruid de filets aan beide zijde met pezo en leg de filets op de courgette.
  • 6 Bestrooi de vis met de gehakte citroenschil, laat over elke vis een fijn straaltje citroensap lopen. Leg op elke visfilet een stevige klont solo.
  • 7 Plooi de folie volledig dicht en schuif gedurende 8 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 8 Leg de papillotten op warme borden, plooi open, en serveer met gekookte patatjes.

Pladijs in papillot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept