1 Dompel de sluimererwten (mange-tout) gedurende 4 minuten in hard kokend gezouten water. Zet geen deksel op de pot. Spoel de sluimererwten vervolgens onder de koudwaterkraan tot ze volledig afgekoeld zijn. Hou bij.
2 Kruid de visfilets met peper en zout. Snij de ui in stukjes. Doe hetzelfde met de knoflook. Rasp de gember. Plons de tomaten 10 seconden in kokend water. Schil en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes.
3 Laat de olie opwarmen in een wok met antikleeflaag. Bak de vis vlug in de pan als de olie begint te dampen. Laat goed korsten langs de twee kanten gedurende 3 minuten. Schep dan de vis uit de pan.
4 Laat de ui, knoflook en gember in de lege vispan in wat Solo op een zacht pitje aanfruiten, gedurende 3 minuten. Roer regelmatig en laat look en ui niet verkleuren.
5 Strooi het kerriepoeder over de ui. Meng en laat nog een minuut zacht bakken.
6 Doe de tomaten in de pan. Giet ook de kokosmelk erbij. Roer en laat 10 minuten zacht sudderen zonder deksel. Zout de saus naar behoefte.
7 Leg de vis in de saus en laat 8 minuten pruttelen onder deksel. Voeg de sluimererwten toe en laat even warm worden.
8 Schep vis, groenten en saus op de serveerschotel en versier met verse blaadjes koriander. Serveer met rijst.