scampibrochette met komkommer

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de marinade. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  • 2 Leg de scampi in een schaal en overgiet met de marinade, zet 2 uur in de koelkast, roer regelmatig om. Snij komkommer en courgette met behulp van een mandoline of dunschilller in brede linten.
  • 3 Bestrooi met peper&zout en olijfolie, goed mengen.
  • 4 Maak van de 4 stengels citroengras spiesje.
  • 5 haal de scampi uit de marinade en laat uitlekken, prik ze op de citroengrasspiesjes en gril ze op de BBQ.
  • 6 Serveer op een bedje van courgette- komkommerlinten, met en stukje stokbrood.

scampibrochette met komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept
Scampibrochette met sesam en vla van peulen met citroenkruid
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
SCAMPIBROCHETTE MET BASILICUM EN SPEK
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCAMPIBROCHETTE MET TOMAAT BASILICUMSAUS EN
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept