1 Neem vier kleine overvaste schoteltjes.Leg daarin de kabeljauw, en kruid met peper en zout naar believen.Snij de tomaten in zeer fijne schijfjes.Doe de gemalen cheddar in een mengpotje samen met room en mostard. Doe eerst de mosterd erin meng en meng dan geleidelijk room tot de pasta van de cheddar mag niet vloeiend zijn maar een stevige pasta vormen. Hou de overige room opzij. Doe eventueel ook nog een lepeltje dijon mosterd bij. (pittiger).
2 Leg op de vis een laagje van de fijn gesneden schijfjes tomaat.
3 Daarboven de pasta van cheddar smeren. Maak dat er een dik laagje op ligt.
4 Warm de over voor.Plaats de schoteltjes in de over op 180 graden durende een 40 tal minuten. Hou de vis in de gaten ! hij mag niet slap vallen dus prik in vis.
5 Tussendoor kan je een beetje room bij voegen.
6 Eens klaar kan je dit heerlijk schoteltje serveren met een lekkere puree !!!