Gevulde dorade à la Provençale

2
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergine, paprika en courgette in blokjes en besprenkel de aubergine onmiddellijk met citroensap.
  • 2 Snij de lente-uien in schijfjes.
  • 3 Verhit 2 eetlepels Solo in een wokpan en bak op een hoog vuur de courgette, uien en paprika aan, voeg na 2 minuten de aubergine toe en blijf omroeren op een hoog vuur.
  • 4 Meng er de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Provençale onder, roer om en doe er de tomatenblokjes en het tomatensap bij.
  • 5 Ontschub de dorade en spoel zorgvuldig.
  • 6 Vul de buikholte van de dorade met de ratatouille en wikkel er keukentouw rond, strooi er licht peper en zout over.
  • 7 Verwarm de oven voor op 180° C, leg de dorade in een ovenschotel en verdeel er de rest van de Solo over.
  • 8 Laat 20 tot 30 minuten garen in de oven.
  • 9 Kook intussen de rijst in ruim water, giet af en werk af met het derde tablet Kruiden Bouquet.

Gevulde dorade à la Provençale is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ginger-shandy-biercocktail
15 min
Bekijk recept
Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiced Kraken Winter Cup
10 min Snack
Bekijk recept
Perzikshake met gember
15 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept