Met groene paprikamousse gevulde rode poon

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de paprika’s in de op 160° C voorverwarmde oven en grill ze tot de schil zwart is. Draai ze regelmatig om. Doe ze in een schaal, dek af en laat afkoelen. Pel ze en ontpit ze.
  • 2 Pureer het vruchtvlees glad en breng op smaak met peper en zout en roer er de light room door.
  • 3 Laat op een zacht vuur opwarmen.
  • 4 Bak de vis aan beide kanten gaar in de Solo Vloeibaar.
  • 5 Schik een filet op de borden.
  • 6 Bedek met de paprikaroom en schik daarop nog een filet.
  • 7 Doe het citroensap in de pan, roer de bakresten los en lepel over de borden.
  • 8 Dien op met gekookte rijst.

Met groene paprikamousse gevulde rode poon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept