Zoek
CHINESE NOEDELS MET VARKENSREEPJES EN GROENTEN
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 VARKENSSNEDEN
2 RODE PAPRIKA
2 WORTELEN
1 KLEINE BROCCOLI
2 CM GEMBER
400 GR CHINESE EIERMIE
2 EL RIJSTOLIE
2 EL SOJASAUS
1 EL OESTERSAUS
1/2 KL PARIKAPOEDER
cayennepeper
PEPER EN ZOUT
Bereiding
1
Voorbereiding
2
(20 min.)
3
- Snij de broccoli in roosjes.
4
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
5
- Snij de wortelen in flinterdunne schijfjes.
6
- Schil de gember heel fijn.
7
- Snij de varkensescalopes in fijne reepjes.
8
Voorbereiding
9
(20 min.)1
0
1 Breek de noedels in stukken van 7 cm. Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de noedels in.1
1
Neem van het vuur en laat zo 4 min. garen. Maak los met een vork en giet af. Spoel onder koud water en laat1
2
uitlekken.1
3
2 Verhit intussen de rijstolie in een wok en voeg de fijngesnipperde gember toe. Voeg de varkensreepjes1
4
beetje bij beetje toe en roerbak 2 à 3 min. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper en zout. Haal het1
5
vlees uit de wok en hou warm onder aluminiumfolie.1
6
3 Roerbak de groenten ± 4 min. in dezelfde wok. Kruid met peper en zout.1
7
4 Meng de noedels en de varkensreepjes onder de groenten, samen met de sojasaus en de oestersaus.
CHINESE NOEDELS MET VARKENSREEPJES EN GROENTEN is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept