kruidenballetjes met aardappelpuree en rucola

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kneed de kruiden, het opgeklopte ei, peper en zout door het gehakt en vorm er 16 balletjes mee. Haal ze door het paneermeel en bak ze aan alle kanten goudbruin in hete olie. Laat uitdruipen en hou ze warm. Schil de aardappelen en snij ze in dobbelsteentjes. Spoel ze en doe ze in een kookpot. Voeg er het verkruimelde bouillonblokje, de gepelde knoflookteentjes en 2 snuifjes zout aan toe. Bedek met koud water;
  • 2 Breng aan de kook en laat verder sudderen tot de aardappelen goed gaar zijn. Giet af indien nodig. Plet tot een grove puree. Voeg er de olie, peper, zout, en de gehakte rucola aan toe. Dien op met de kruidenballetjes

kruidenballetjes met aardappelpuree en rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse kruidenballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met rucolapuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept