Roerbakhachee met vleesreepjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snijd de uien in halve ringen. Meng de vleesreepjes met de hacheekruiden. Laat de rodekool en de zilveruitjes goed uitlekken.
  • 2 Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes 2 minuten Voeg de laurier, de rodekool, de uien, de zilveruitjes en de aardappelblokjes toe en roerbak ca. 10 minuten tot ze gaar zijn. Voeg 4 eetlepels van het zoetzure vocht toe en schep nog een keer door elkaar.
  • 3 Verwijder de laurierblaadjes en verdeel de roerbakhachee over 4 borden. Bestrooi met de peterselie.

Roerbakhachee met vleesreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met roerbakreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept