2 Snijd de plakjes in vieren en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
3 Verwarm de oven voor. op 200Gr elektrische e n 180 gr hete lucht
4 Hak de lente-uitjes fijn. Meng de stukjes tomaat met de lente-uitjes, olijfolie, peper en zout.
5 Bestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat, maar houd 1 cm van de zijkant vrij.
6 Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met tijm en beleg elke vierkantje met 5-10 spekreepjes. Brokkel hier wat geitenkaas over en bestrooi het met geraspte kaas.
7 Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar.
8 Serveer ze koud of warm.
9 Tips1
0 Dit recept is geschikt voor 20 hapjes. Je kunt ook het recept combineren met het recept voor Borrelhapjes met grote garnalen. 1
1 HAPJE 2 Met scampi 1
2 5 plakjes roomboterbladerdeeg1
3 - 2 tomaten1
4 - 1 lente-uitje1
5 - 1 el olijfolie1
6 - 50 g geraspte kaas1
7 - peper en zout1
8 - 1 losgeklopt ei1
9 - 20 scampi of kleinere garnalen ( 60 ) 2
0 - 1 tl dilleBestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat met lenteui peper en zout maar houd 1 cm van de zijkant vrij. Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met dille. Leg 1 grote scampi of 3 kleine op het bladerdeeg.Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.Bron Recepten vandaag
Twee in één borrelhapje. is een recept van Solo Open Kitchen