Zoek
Knapperig pamahamrolletje met gorgonzola
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
bakpapier
200 gr parmaham
100 gr gorgonzola op kamertemperatuur
5 plakjes bladerdeeg
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Laat het deeg ontdooien.
3
Snijd ham in dunne plakjes. Leg de plakjes bladerdeeg zo naast elkaar dat ze een lange lap vormen, zorg dat de plakjes elkaar 1 cm overlappen.
4
Druk de randen goed op elkaar.
5
Bestrijk de deeglap helemaal met Gorgonzola en bedek het geheel met plakjes Parmaham.
6
Rol de lap op, begin aan een korte kant met rollen.
7
Snijd de rol in dunne plakjes en leg deze plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
8
Bak de hamrolletjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin en gaar.
9
Serveer de rolletjes warm of koud1
0
Bron Supermarkt
Knapperig pamahamrolletje met gorgonzola is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept