- doe alles in een grote mengkom in deze volgorde;"},{"@type":"HowToStep","text":"2. het gehakt,het ei,goed wat peper,de nootmuskaat,de beschuiten(verkruimeld),de fijn gesneden peterselie,de fijngesnipperde sjalotjes,en de mosterd."},{"@type":"HowToStep","text":"3. -goed mengen met de vingers."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- ballen van rollen naar eigen gewenste dikte."},{"@type":"HowToStep","text":"5. -halfuurtje in de frigo laten stijven."},{"@type":"HowToStep","text":"6. -........."},{"@type":"HowToStep","text":"7. -in een braadpan met solo de bouletten 5 minuten laten aanbakken aan 1 zijde."},{"@type":"HowToStep","text":"8. -omdraaien en 5 minuten aan de andere zijde laten aanbakken."},{"@type":"HowToStep","text":"9. -een deel van de rundsbouillon bij gieten en op een kleiner vuur 15 à 20 minuten laten stoven met deksel op."},{"@type":"HowToStep","text":"10. -misschien wat bouillon vocht bijdoen."},{"@type":"HowToStep","text":"11. -klaar."},{"@type":"HowToStep","text":"12. -serveer tip; gekookte patatjes met sla en tomaatjes,beetje mayonaise."}],"recipeYield":"2 "}