Varkensvlees met tomatenroomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui, ontpit de paprikas en snij ze in reepjes, snij het vlees in reepjes.
  • 2 Kook de boontjes en zet ze opzij, stoof de ui aan, doe de paprika en het vlees erbij, roer alles goed om, en laat een vijftal minuten stoven onder deksel, giet de room in de kom, meng de tomatenpuree, het verkruimeld bouillionblokje en de tabasco er onder, laat nog een vijftal minuutjes pruttellen, meng er tenslotte de boontjes onder.
  • 3 Met dit potje kan je alle kanten uit, het is lekker met rijst...pasta en gekookte patatjes.

Varkensvlees met tomatenroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomatenroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet In Tomaten-roomsaus Met Pandanrijst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept