MIDDAGMAAL KALFSBLANQUETTE

4
60 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 SNIPPER DE UI FIJN , SNIJ DE WORTELS IN BLOKJES EN DE SELDER IN REEPJES . DOE HET VLEES IN EEN GROTE KOM EN OVERGIET MET KOKEND WATER TOT HET ONDER STAAT . VOEG DE GROENTEN LAURIER EN TIJM TOE EN LAAT 45 MIN ZACHTJES KOKEN . NEEM HET VLEES EN DE GROENTEN ERUIT EN ZEEF HET KOOKVOCHT . SMELT BOTER DOE ER DE BLOEM BIJ . VOEG DAARNA KOOKVOCHT TOE NEEM VAN HET VUUR AF EN VOEG DE EIERDOOIERS TOE EN WERK AF MET ROOM . BRENG OP SMAAK MET DE KRUIDEN EN CITROENSAP . LAAT DE GROENTEN EN HET VLEES EVEN MEE OPWARMEN MET DE SAUS EN VERSIER MET WAT PETERSELIE .

MIDDAGMAAL KALFSBLANQUETTE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsblanquette met amandelen en rozijnen
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette (2)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette met groenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

MIDDAGMAAL TONGROLLETJES
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL VISPANNETJE MET ROBAARS EN KERRIE
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL RUNDSTONG IN MADEIRASAUS
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL NASI GORENG
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept