Gevulde Champignons met ham

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de steeltjes uit de champignons (+/- 1/3 ), was ze , droog ze en hak ze fijn
  • 2 Hak de ui en de look fijn
  • 3 Verwarm de oven op 180°C
  • 4 Smelt de helft van de Boter . Stoof daarin de ui , look, champignonsteeltjes , tijm, laurier en rozemarijn.
  • 5 Doe er het gehakt bij en laat al roerend stoven en kleuren.
  • 6 Kruid met pezo, nootmuskaat en roer er de tomatenpurree en peterselie onder .
  • 7 Snijd 2 plakken ham in fijne reepjes. Haal de pan van het vuur en meng de reepjes ham onder het vlees.
  • 8 Vul de champignons met het gehakt en leg ze in een beboterde ovenvaste schotel. Bestrooi met gemalen kaas en leg er een stukje ham op.
  • 9 Leg op elke champignons een klontje boter of bedruppel met olijfolie.1
  • 0 Bak de champignons in de oven.

Gevulde Champignons met ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept