Varkenswangetjes met Leffe 9

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de varkenswangetjes mooi bruin aan in de boter.
  • 2 Voeg dan de uien (die in grote stukken gesneden zijn) de fijn gesnipperde look het spek (dat in blokjes gesneden is) de tijm en de rozemarijn toe.
  • 3 Kruid ook met p+ z.
  • 4 Voeg dan het bier en de wildbouillon toe.
  • 5 Strooi er dan ook de bruine suiker over.
  • 6 Roer alles goed om en laat dit onder gesloten deksel heel zachtjes garen.
  • 7 Roer af en toe eens om.
  • 8 Doe er de laatste 10 min de in schijfjes gesneden champignons bij
  • 9 Bind dan met wat maizena.1
  • 0 Smakelijk!!

Varkenswangetjes met Leffe 9 is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met couscous
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met wintergroenten
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept