Chipolata met spek

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Spoel de appelen en snij ze in vier, verwijder het klokhuis en snij ze vervolgens in dunne partjes.
  • 3 Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar en bedek de bodem met de partjes appel, lichtjes kruiden met peper en eventueel een snuifje suiker.
  • 4 Wikkel iedere chipolata in een reepje spek, prik eventueel vast met een houten prikker.
  • 5 Leg de chipolata's op de appelen en zet de ovenschaal 25 à 30 minuten in de oven, tot de appels mals zijn en de worstjes gaar.
  • 6 Dien op met aardappelpuree.

Chipolata met spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept