Provencaalse kruidenballetjes

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snipper de sjalotten fijn, maak het gehakt aan met het ei, de verkruimelde beschuiten, de fijngehakte sjalotten, de tijm, en de salie
  • 2 Beboter een vuurvaste schotel. Maak van de vleesbereiding balletjes ter grootte van een ei en leg ze in de schotel.
  • 3 Schik 4 halve laurierblaadjes tussen de balletjes en laat ze dan gedurende een uur bakken in een middelmatig warme oven 175°C
  • 4 De vleesballetjes kunnen warm of koud worden gegeten

Provencaalse kruidenballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kruidenballetjes met aardappelpuree en rucola
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met rucolapuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept