- draai het gehakt in balletjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- maak de champignons proper en snij ze in schijfjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat een lepel Solo smelten in een pan en voeg er de champignons aan toe"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- los het bouillonblokje (runds- of kip-) op in een groot glas water"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- doe 3 eetlepels vloeiende bloem in water om een opgeloste brij te bekomen"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- smelt een lepel Solo in een pot en voeg er de opgeloste bouillon bij"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg er al roerend de opgeloste vloeiende bloem aan toe"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- doe er de tomatenpuree bij samen met een prutje ketchup"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- nog wat extra water (naar wens : slappe of dikke saus) en aan de kook brengen"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- enkele druppels azijn (zuur) en een theelepel kristalsuiker (zoet)"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- voeg er dechampignons en gesnipperde komkommertjes aan toe"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- bak de gehakballetjes met een korstje aan en voeg ze bij de saus"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- serveer met natuuraardappelen of aardappelpuree"}],"recipeYield":"4 "}