Gehaktballetjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het brood even in de melk en knijp het goed uit.
  • 2 Vermeng het brood met het gehakt, het ei, het spek, de knoflook, de munt en de oregano, kruiden naar eigen smaak met chilipoeder en pezo.
  • 3 Vorm van het mengsel 12 gelijke gehaktballen en bak ze rondom bruin in wat olijfolie en een eetlepel solo.
  • 4 Doe er de sjalot bij en bak even mee.
  • 5 Blus het geheel met de bouillon, zet het vuur zachter en laat 30 minuten sudderen, of tot de saus wat is ingedikt.
  • 6 Dien goed warm op met gekookte aardappelen en sperzieboontjes, bestrooi de gehaktballen met gehakte peterselie en versier met enkele muntblaadjes.

Gehaktballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept