Zoek
Varkenshaasje met mosterdsaus
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 Varkenshaasjes
Mosterd
Dragon
Peper en zout, tijm en laurier
1 scheutje water
1 blokje Rundsbouillon
200 ml Room
Bereiding
1
- Kruid het vlees met peper en zout
2
- Bak ze bruin in een beetje boter
3
- leg de haasjes in een ovenschootel en laat ze 20 minuten verder garen in een oven op 170graden
4
- Blus het aanbaksel met een beetje water (kan ook witte wijn zijn) en voeg een de bouillon toe
5
laurier en tijm
6
- Roer de aanbaksels los en voeg dan de room toe, laat even inkoken
7
- Voeg na het inkoken de mosterd toe. Je kan hier zelf kiezen welke mosterd je wenst
8
- Nu naar smaak de dragon toevoegen. Ik ben vor verse kruisen maar hier ga ik voor de gedroogde
9
dragon.1
0
- Indien nodig kan je eventueel nog wat bijbinden met sausbinder.1
1
- Haal de varkenshaasjes uit de oven en laat nog 5 minuutjes rusten onder aluminiumfolie1
2
- Snijd ze in plakken van 2 a 3 cm. Geef twee plakken per persoon en doe er een beetje saus over
Varkenshaasje met mosterdsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept