Varkensgebraad met mosterd en bruine suiker

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven 10 min. voorverwarmen op 180°.
  • 2 Neem een ovenschotel met deksel. Verdeel de helft van de bakboter op de bodem. Snipper de ui en verdeel de helft daarvan op de bodem.
  • 3 Meng de mosterd, lichte bruine suiker, peper, zout en tijm. Smeer het vlees er helemaal mee in. Leg deze op de ui in de ovenschotel.
  • 4 Verdeel nu de rest van de ui en bakboter over het vlees + leg het laurierblad ernaast. Deksel erop.
  • 5 Laat nu een 20 min. bakken en draai het vlees om. Dan nog een 20 à 25 min. laten bakken. Af en toe eens besprenkelen met de saus.
  • 6 Smakelijk !!

Varkensgebraad met mosterd en bruine suiker is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept