Zoek
Varkensgebraad met mosterd en bruine suiker
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 kg varkensgebraad
2 el mosterd
2 el lichte bruine suiker
peper, zout, snuifje tijm,
1 laurierblaadje
25 gr bakboter
2 uien
beetje water
Bereiding
1
Oven 10 min. voorverwarmen op 180°.
2
Neem een ovenschotel met deksel. Verdeel de helft van de bakboter op de bodem. Snipper de ui en verdeel de helft daarvan op de bodem.
3
Meng de mosterd, lichte bruine suiker, peper, zout en tijm. Smeer het vlees er helemaal mee in. Leg deze op de ui in de ovenschotel.
4
Verdeel nu de rest van de ui en bakboter over het vlees + leg het laurierblad ernaast. Deksel erop.
5
Laat nu een 20 min. bakken en draai het vlees om. Dan nog een 20 à 25 min. laten bakken. Af en toe eens besprenkelen met de saus.
6
Smakelijk !!
Varkensgebraad met mosterd en bruine suiker is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept