Hachis Parmentier

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de aardappelen. Schil ze en pureer ze met een passe-vite (roerzeef) of een vork. Giet warme melk erover en meng goed. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Pel de ajuinen en snij ze fijn. Spreid ze uit op de bodem van een ovenschaal. Hak het vlees fijn en verdeel het over de ajuinen.
  • 3 Bedek met puree, bestrooi met blokjes boter en voeg de gruyère toe. Laat 25 minuten in een oven staan van 180°C.

Hachis Parmentier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hachis parmentier van gegrilde kip met pompoenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis parmentier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keukentermen
0 min
Bekijk recept