stoofpotje van rund

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Je rundsvlees bruin bakken in een pan kruiden peper en zout) en dan blussen met de rode wijn. Dit wat laten inkoken en dan de wildfond toevoegen en de laurierblaadjes.
  • 2
  • 15 uur laten sudderen en dan je rundsbouillon, je gelei toevoegen. Goed omroeren en dan binden met de roux ( best eerst vlees eruit halen en na binding er terug bij doen).
  • 3 Opdienen met gekookte aardappelen of pompoen souffleetjes.

stoofpotje van rund is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginerolletjes met rundvlees
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept