Varkenswangetjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de varkenswangetjes in niet te kleine stukken. Bak het vlees aan in wat boter. Haal het vlees uit de pan.
  • 2 Snipper de uien fijn. Fruit aan met wat boter in de pan waarin u het vlees gebakken hebt. Voeg, zodra de uien mooi gekleurd zijn, de azijn
  • 3 en het vlees toe met de tijm en de laurier. Kruid met peper en zout en roer om.
  • 4 Blus met het bier. Besmeer de sneetjes brood met mosterd en leg ze op het vlees. Zet het deksel op de pan en laat op een zacht
  • 5 vuurtje twee uur garen. Roer geregeld om aanbakken te voorkomen en controleer het vlees met een vork, het moet uiteenvallen.
  • 6 Bind voor het serveren de saus eventueel met wat los geroerde maizena, proef en breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Lekker met handgesneden frietjes.

Varkenswangetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met couscous
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met wintergroenten
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met couscous
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenswangetjes met wintergroenten
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept