Rundvlees op Japanse wijze

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingredïënten voor de marinade en bewaar in de koeling.
  • 2 Marineer het rundvlees 20 à 30 minuten in de teriyakimarinade.
  • 3 Schil en snijd de wortel in fijne schijfjes.
  • 4 Snijd de shiitakepaddenstoelen in stukjes.
  • 5 Blancheer de minimaïs 10 minuten in kokend gezouten water.
  • 6 Dep het rundvlees af en verhit een antikleefpan of teppan yaki (hete bakplaat), bak het rundvlees ongeveer 2 à 3 minuten aan elke zijde, afhankelijk van de grootte van het stuk vlees en bestrijk het vlees met de marinade om het mooi te doen glanzen.
  • 7 Verhit de arachide-olie in een wokpan en wok de groenten samen met de gember en de knoflook.
  • 8 Versnijd het rundvlees in fijne plakjes.
  • 9 Verdeel de gewokte groenten over de borden en schik er de plakjes rundvlees op. Serveer met rijst of noedels.

Rundvlees op Japanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept