Zoek
Koek en Pekingeend
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
spekjes - ui -shi take - rozijnen
4 El Kruidige Stoofperenstroop
4 El Sake
4 El Vinegar for dumplings (toko)
4 Stuks Kippenlever geblend
2 Eendfilet - hachee ktuiden
Kruidkoek-rucola
Bereiding
1
- Spekjes ... bakken
2
- stroop, sake en azijn toevoegen en wat inkoken
3
- helft stroop in bakje doen zonder spekjes ed
4
- kippenlever bij de rest meebakken tot stevige prak
5
- eend bakken, kruiden en in plakjes snijden
6
- koek in de broodrooster
7
- stapelen: koek-rucola-prakje-eend-stroop
Koek en Pekingeend is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pekingeend
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pekingeend
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pekingeend
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pekingeend
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min
Nagerecht
Bekijk recept