Rundsstoofpotje met aardpeer en rode wijn

4
80 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de stukken aardpeer na het schillen meteen in citroensap, zodat ze niet bruin worden.
  • 2 Braad het stoofvlees aan in boter, tot het aan alle kanten mooi bruin is. Haal het weer uit de braadpan en hou apart.
  • 3 Doe de aardpeer, wortel, ui, knoflook, tijm en venkelzaad in de pan, meng goed en laat 15 minuten aanstoven op middelhoog vuur tot alle vloeistof die vrijgekomen is, verdampt is;
  • 4 Verwarm de oven voor op 200°C
  • 5 Doe de groenten met de stukjes vlees in een ovenvaste schaal en overgiet met rode wijn. Kruid met peper en zout en bak 40 à 50 minuten in de oven, afgedekt met zilverpapier. Overgiet net voor het serveren met room.

Rundsstoofpotje met aardpeer en rode wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rundsstoofpotje met aardpeer en rode wijn
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept