Zoek
gehaktballetjes in 't groen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 st groene olijven zonder pit
400 gr gehakt
1 kleine struik bleke selder
300 gr sperziebonen
1 groene paprika
1 eetl tomatenpuree
Bereiding
1
.Snijd de olijven klein.
2
Maak het gehakt aan met de olijven, peper en een beetje zout.
3
.Vorm er kleine balletjes van en laat ze 15 minuten in de koelkast opstijven.
4
Maak de groente schoon.
5
Snijd de bleekselderij in boogjes, breek de sperziebonen eenmaal en snijd de paprika in reepjes.
6
.Bak het gehakt in de hete margarine bruin.
7
.Voeg de groente toe met 2 dl water en stoof de groente en het gehakt in ca. 10 minuten gaar.
8
.Roer de tomatenpuree er door en maak het op smaak met wat zout
gehaktballetjes in 't groen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groen sapje
5 min
Snack
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept