Rundstoverij spork

4
160 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad het stoofvlees aan met de boter.
  • 2 Voeg daar de uien bij en de Leffe.
  • 3 Voeg de oude graanmosterd en Dijonmosterd toe.
  • 4 Doe er de bruine kandijsuiker bij, peper en zout en bind met de kruidenmengeling.
  • 5 Laat enkele uren zachtjes pruttelen in de pot.
  • 6 Serveer met versgesneden frietjes.

Rundstoverij spork is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rundstoverij met suiker
0 min
Bekijk recept

Rundstoverij met pompoen
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundstoverij met sinaasappel
Bekijk recept
Rundstoverij met suiker
0 min
Bekijk recept
Stoofvlees
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept