Zoek
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kilo varkenswangetjes
3 eetlepels bloem
2 flesjes rodenbach-bier
1 liter bruine fond/kalfsfond
2 dikke uien
3 eetlepels balsamico-azijn
1/2 eetlepel suiker
thijm, laurier, p&z, kruidnoot
1 beetje rozemarijn
Bereiding
1
Voorbereiding
2
- snij de uien in snippers
3
Voorbereiding
swijze in de pan
4
* Bak de varkenswangetjes langs alle kanten bruin, samen met de versneden uien en kruid met p&z en kruidnoot en rozemarijn.
5
* Strooi over het geheel de bloem en blus met bier, bruine fond en de Balsamico- azijn
6
* Voeg tijm en laurier toe en laat even stevig doorkoken.
7
* Zet daarna op een zacht vuurtje gedurende één uur
8
- In de stoompan doet u dit op 20 min.na het afbruinen vlees (dan er de bloem niet bijdoen maar aandikken met maizena-express na het stomen)
9
Serveer met frieten en mayonaise 1
0
Tip : met de wangetjes kan u ook lekkere brochetten maken
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept