Stoofschotel van paardenvlees uit Antwerpen

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het vlees, kleur de uien bruin en doe het bier erbij.
  • 2 Smeer mosterd en jam op het brood en leg dat er boven op. Beetje peper, zout en nootmuskaat erbij.
  • 3 Bouquet garni erbij. Gaarstoven, regelmatig roeren. Klein beetje bittere chocola erbij.
  • 4 Aan het eind is het brood volledig opgestoofd. Eventueel binden met mazena (of aardappelmeel).
  • 5 Doe de Schep over in een mooie schaal en garneer met een schepje room en selderij.
  • 6 Serveren met of gekookte aardappelen met sperzieboontjes.

Stoofschotel van paardenvlees uit Antwerpen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Peerdeschep (streekgerecht Antwerpen)
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen uit Antwerpen
0 min
Bekijk recept
Opgevulde Kip uit Antwerpen
0 min
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept