Zoek
Vogelnestjes in de oven
6
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Kg Gemengd gehakt
7 Eieren
Paneermeel
Kruiden naar keuze
Solo bakboter
Bereiding
1
Kook 6 eieren hard, spoel onder koud water en laat ze even goed
2
afkoelen.
3
Neem je gehakt en kruid het naar eigen smaak,
4
ik doe er peper, zout, spaanse pepers, basilicum,
5
oregano en provencaalse kruiden bij. Meng dit allemaal goed onder
6
elkaar.
7
Verdeel je gehakt in 6 stukken,
8
neem je eerste deel, sla het wat plat met de hand,
9
en leg je ei in het midden, draai dan het gehakt er mooi1
0
rond.1
1
Neem je paneermeel in 1 bord, en klop je overige ei1
2
in een ander bord.1
3
Draai nu eerst je gehaktbal in het ei,1
4
en daarna in het paneermeel.1
5
Bak nu eerst de gehaktballen in de pan tot ze mooi bruin1
6
zijn gekleurd.1
7
Leg ze in een ovenschaal, en zet ongeveer 50 min.1
8
op 180°.1
9
Voor het opdienen halveer je ze.2
0
Lekker met een tomatensaus en puree.Smakelijk
Vogelnestjes in de oven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
30-60 min -
Bekijk recept