Zoek
Boeuf stroganoff
4
200 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr rib/runderlappen,in kleine stukken
50 gr boter
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngesneden
250 gr champignons, in vieren
1 prei, in ringen
2 rode paprika's, in blokjes
2 el paprikapoeder
1/2 vleesbouillonblokje
3 el wodka
125 ml crème fraîche
2 el platte peterselie, fijngesneden
Bereiding
1
- dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout
2
- verhit de boter in een grote braadpan, bak het vleesin 3 min en neem uit de pan
3
- fruit de ui en de knoflook 2 min, voeg de champignons, prei en paprika toe en bak 5 min
4
- schep het vlees terug in de pan en roer het paprikapoeder erdoor
5
- schenk heet water in de pan, tot het vlees net onder staat
6
- voeg het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook
7
- draai het vuur laag en stoof met het deksel op de pan in 3 uur gaar
8
- neem de pan van het vuur en breng op smaak met de wodka en de crème fraîche
9
- bestrooi met de peterselie1
0
Lekker met rijst.
Boeuf stroganoff is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept