2 Leg het tortillablad volledig open op een werkblad.
3 STAP 2:
4 Beleg 1 helft met 1 snede Gandaham.
5 STAP 3:
6 Maak een mengsel van de ui, sjalot, rode peper en muskaatnoot.
7 STAP 4:
8 Sprenkel dit mengsel over de Gandaham.
9 STAP 5: 1
0 Kruid met peper en zout.1
1 STAP 6: 1
2 Strooi een handvol van de geraspte kaas over de tortilla heen.1
3 STAP 7: 1
4 Vouw de tortilla toe.1
5 STAP 8: 1
6 Besprenkel met een kleine hoeveelheid olijfolie, zodat het deeg niet aanbrandt wanneer de tortilla gegrild wordt.1
7 STAP 9: 1
8 Grill de tortilla zacht tot matig hard, tot wanneer de kaas net uit de tortilla vloeit en er een sissend geluid ontstaat.1
9 STAP 10: 2
0 Dien warm op met een dipsaus naar keuze.----------Tot snel, op Cooking Lagune. Dé Plek voor een Culinaire Topper ! info@cookinglagune.be www.cookinglagune.be