2 Snij het vruchtvlees van de geschilde avocado in blokjes en sprenkel er het limoensap over, kruiden met pezo en de geraspte limoenschil, koriander en honing eronder mixen.
3 Blancheer de sugarsnaps 2 minuten in zout water, laat schrikken onder koud water (om de kleur te behouden).
4 Halveer de kerstomaatjes en was de waterkers.
5 Meng de 4 el ollijfolie, de balsamico en het citroensap tot een vinaigrette, kruiden met pezo.
6 Giet deze over de sugarsnaps, waterkers en kerstomaatjes.
7 Kruid het vlees met peper en bak het 6 à 8 minuten aan iedere zijde in olijfolie.
8 Leg het vlees op 4 warme borden, kruiden met zeezout en opdienen met de avocadodip en het slaatje van sugarsnaps en gebakken krielaardappeltjes.
9 Wat drinken wij hierbij: een Cabernet Sauvignon, of een Medoc, of een Spaanse Rioja, of een Italiaanse Vino nobile di Montepulciano.
Gegrilde lamssteaks met avocadodip is een recept van Solo Open Kitchen