Kogelbiefstuk met danish blue

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100°.
  • 2 Kruid de biefstukjes met pezo.
  • 3 Verhit de solo in een ruime pan en bak de biefstuk aan beide kanten op een hoog vuur snel bruin. Neem de biefstukjes uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Schenk het bakvet in de ovenschaal rondom de biefstukjes. Leg op elke biefstuk een plak danish blue en zet de ovenschotel 20 minuten in het midden van de oven om de biefstukjes te garen.
  • 4 LET OP! Zet de oven niet hoger dan 100°.
  • 5 Serveer de biefstukjes met zelfgemaakte frietjes en een groene salade met schijfjes tomaat.
  • 6 Lekker met een glaasje rode wijn: Cahors, Pauillac, of een Italiaanse Brunello di Montalcino of een Spaanse Rioja.

Kogelbiefstuk met danish blue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Walnoot-stiltontaart
30 min-
Bekijk recept
Macaronischotel met drie soorten kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kogelbiefstuk met portjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met kogelbiefstuk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept