2 - roer de knoflook en de currypasta door de sesamolie en meng door het vlees
3 - laat het vlees een halfuur afgedekt in de koelkast marineren
4 - maak ondertussen 750 ml runderbouillon met 1 tablet
5 - zet de wok op een hoog vuur en laat heet worden
6 - verhit de zonnebloemolie en bak het vlees en de ui kort aan, voeg een derde van de bouillon toe en laat het vlees ruim 2 uur op een laag vuur stoven, met de deksel op de pan
7 - voeg tussendoor steeds wat bouillon toe zodat het niet te droog wordt
8 - kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
9 - schenk de kokosmelk bij het vlees en voeg de peultjes toe1
0 - schep om en laat nog 5 minuten koken1
1 - voeg de sojascheuten toe1
2 - Serveer met de rijst.1
3 Je kan dit gerecht de dag tevoren klaarmaken, bewaar in de koelkast en warm traag op.1