Champignon-gyrosschotel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - maak de champignons, de paprika en de peper schoon, verwijder de zaadlijsten, snijd de paprika in repen en de peper in ringetjes
  • 2
    - schil de ui en snijd hem in stukjes
  • 3
    - verhit 1 el olie in een grote pan, bak hierin al roerend in ca 5 minuten het gyrosvlees
  • 4
    - neem het vlees uit de pan
  • 5
    - voeg 1 el olie toe aan het braadvet en verhit dit opnieuw, bak hierin de champignons kort aan
  • 6
    - voeg de paprika en de ui toe, breng het geheel op smaak met zout en peper en bak het eventjes door
  • 7
    - was de bieslook en snijd hem in stukjes, voeg het vlees toe aan de groenten in de pan en zorg dat het weer goed warm wordt
  • 8
    - breng de schotel opnieuw op smaak met zout en peper
  • 9
    - brokkel de fetakaas over het gerecht en voeg de bieslook en de peper toe1
  • 0
    - serveer de griekse schotel met witte rijst

Champignon-gyrosschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gyrosschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Gyrosschotel
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gyrosschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gyrosschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept