Steak met mozarella en zongedroogde tomaten

1
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de over voor op 180°
  • 2 schroei de steak in een gloeiend hete pan -- niet te lang, moet eigenlijk nog bleu zijn
  • 3 snij de mozarella in repen
  • 4 haal de steak uit de oven en maak elke cm een inkeping
  • 5 leg in elke inkeping een stukje mozarella en een stukje zongedroogde tomaat
  • 6 leg de gevulde steak +/-5min in de oven (of meer of minder, afhankelijk van welke cuisson jouw voorkeur geniet)
  • 7 haal uit de oven en versier met ruccola en grof zeezout
  • 8 lekker met een fris slaatje & gebakken aardappeltjes

Steak met mozarella en zongedroogde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept