Zoek
Steak met mozarella en zongedroogde tomaten
1
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 steak
mozarella
zongedroogde tomaten
ruccola
grof zeezout
peper
Bereiding
1
Warm de over voor op 180°
2
schroei de steak in een gloeiend hete pan -- niet te lang, moet eigenlijk nog bleu zijn
3
snij de mozarella in repen
4
haal de steak uit de oven en maak elke cm een inkeping
5
leg in elke inkeping een stukje mozarella en een stukje zongedroogde tomaat
6
leg de gevulde steak +/-5min in de oven (of meer of minder, afhankelijk van welke cuisson jouw voorkeur geniet)
7
haal uit de oven en versier met ruccola en grof zeezout
8
lekker met een fris slaatje & gebakken aardappeltjes
Steak met mozarella en zongedroogde tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept