Stoofvlees a la lisette

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de ajuin in een pan met een beetje boter. Voeg na tien minuutjes het vlees toe en laat dit even aanbakken.
  • 2 Doe het vlees, de ajuin, de kruiden, de look het laurierblad en het water in een snelkoker.
  • 3 Laat dit een klein uurtje op een zacht vuurtje sudderen. Doe er de nodige maïzena bij en meng alles goed.
  • 4 Dien op met fritjes.
  • 5 Smakelijk!!!

Stoofvlees a la lisette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept